Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
-
500
g Lila Erdäpfel, Vitelotte (siehe Tipp), geschält, in Stücken (2 cm)
of 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm) - 200 g Milch
- 150 g Schlagobers
- 15 g Butter
- 1 ½ TL Meersalz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 - 2 EL Rote Rüben-Saft, nach Geschmack
- 1 TL Apfelessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1174 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 min
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1h
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1h 40 min
Polenta mit Trüffel und Ei
35 min
Limettenpappardelle mit Gambas
1h 20 min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1h 20 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min