Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lavendelsirup
- 300 g Wasser
- 160 g Zucker
- 15 g Vanillezucker
- 1 TL Zitronensäure
- 30 g Lavendelblüten und -blätter
Lavendeleis
- 125 g Milch
- 20 g Schlagobers
- 20 g Honig
- 20 g Zucker
- 1 Ei
- 2 Eidotter
Geschmorte Pfirsiche
- 250 g Weißwein
- 60 g Honig
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 6 Pfirsiche (Weinbergpfirsiche)
Fertigstellung
- 30 g Schlagobers
- 4 Lavendelblüten, zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1530 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Nougat Crème Brûlée | Banane
7 godz. 35 min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 Std. 10 Min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4 Std.
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7h 50min
Gurkencremesuppe mit Garnelenspießchen
35 min
Bellini mit Rosmarin
25 min
Rhabarber- Golatschen mit Ziegenkäse
2 Std.
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min