Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanillesauce
- 3 Kardamomkapseln
- ½ Vanilleschote
- 150 g Milch
- 100 g Sahne
- 4 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 40 g Zucker
Soufflés und Fertigstellung
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Zucker
- 3 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 40 g Mohn
- 2 Streifen Zitronenschale (1 x 4 cm), unbehandelt, dünn abgeschält
- 1 EL Paniermehl
- 1 EL Rum
- 700 g Wasser
- 30 g Pflaumenmus
- 1 EL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Honigmousse
3h 45min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Crème Brûlée
3h 10min
Bananenauflauf mit Mango und Karamelleis
25 Std.
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Champagner-Granita mit Himbeeren
13h
Edelfischragout
35 min
Fischsuppe
1 Std. 40 Min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min
Meerrettichsuppe
45min