Apparaten en accessoires
Gedämpfte Ricotta-Nocken
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Cantuccini100 g
-
Toastbrot in Stücken100 g
-
Ricotta250 g
-
Eigelb1
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Zitronensaft40 g
-
Zucker40 g
-
Himbeeren, TK aufgetaut300 g
-
Wasser500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
332 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
1618 kJ /
387 kcal
Vetten
14 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
55 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Mousse au chocolat mit Banane
3u. 25min
Rhabarber-Parfait
8u. 50min
Apfelknödel mit Vanillesauce
1u. 40min
Weiße Schoko-Grießflammeri
4u. 45min
Schoko-Grießflammeri
5u. 20min
Zimtmousse
5u. 40min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1u.
Bilbao - Goxua
2u. 30min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5u. 30min
Geeiste Zimt-Mousse
5u.
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2u.
Gnocchi mit Salbeibutter
2u.