Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnusskrokant
- 100 g Walnüsse, halbiert
- 20 g Butter
- 40 g Honig
Pfirsichpüree
- 300 g Pfirsiche entsteint, in Stücken und 1 Pfirsich für die Dekoration
- 10 g Vanillezucker
- 1 EL Rum (optioneel)
- ¼ TL Zimt, gemahlen
Honigjoghurt und Fertigstellung
- 500 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 - 40 g Honig, nach gewünschter Süße
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1924 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1h
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Nektarinen-Trifle
20 min
Rhabarber-Trifle
20 min
Johannisbeer-Vanille-Creme
45min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Schnelles Trifle
15min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Erdbeeren im Glas
20 min
Apfel-Streusel-Creme
1h 15min