Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 2 TL Salz und etwas mehr für den Porree
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 250 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Dinkelmehl
Belag und Fertigstellung
- 50 g natives Olivenöl
- 40 g Wasser
- 2 Prisen Salz
- 150 g Salami, in Scheiben (3 mm)
- 6 Feigen, getrocknet, geviertelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Spargel-Hollandaise-Tarte
1h 50 min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50 min
Pizza auf ligurische Art
1h 50 min
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1h 20min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Fougasse mit Käse
2 Std. 35 Min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Flammkuchen, klassisch
1h
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1 Std. 40 Min