Compatibele versies
Carimañolas - Gebackene Maniok mit Faschiertem und Käse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 700 g Maniokwurzel, geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g Cheddar Käse, in Stücken
- 2 TL Salz
- 15 g Öl und mehr zum Frittieren
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g rote Paprika, entkernt, in Stücken
- 30 g Frühlingszwiebel, in Stücken
- 150 g Faschiertes (vom Rind)
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Tomatenmark
- Weizenmehl, universal, zum Wenden
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 985 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 Min
Hotteok (Süßer gefüllter Pfannkuchen)
1h 30min
Bolivianischer Reis-Pilaf
1h
Sheek Kebab
1h 10min
Garnelen Xacuti
1h 20min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1h 10min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15min
Gefüllte marokkanische Brote
2 Std. 45 Min
Kashmiri Reis
30min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40min