Compatibele versies
Carimañolas - Gebackene Maniok mit Faschiertem und Käse
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 700 g Maniokwurzel, geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g Cheddar Käse, in Stücken
- 2 TL Salz
- 15 g Öl und mehr zum Frittieren
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g rote Paprika, entkernt, in Stücken
- 30 g Frühlingszwiebel, in Stücken
- 150 g Faschiertes (vom Rind)
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 20 g Tomatenmark
- Weizenmehl, universal, zum Wenden
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 985 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Empanadas "Mexican"
1h 50min
Hackfleisch
35min
Hähnchen-Empanadas
2 godz.
Lamm-Kebab
35min
Klebreiskuchen mit Gemüse und Schweinefilet (猪肉炒年糕)
45 min
Schwarzaugen-Bohnen-Ragout mit kleinen Tintenfischen
5 Std. 15 Min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3h 40 min
Mais Falafel
40min
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40min
Albondigas (Hackbällchen)
30 min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min