Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 geh. TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 30 g Parmesan, in Stücken
-
200
g Primosale-Käse, in Stücken
of 200 g Pecorino, in Stücken - 400 g Eiertomaten, Typ San Marzano, in Stücken (2 cm), entkernt
- 40 g natives Olivenöl
- 1 - 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 gestr. TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt (optioneel)
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Auberginen, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1449 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Aubergine-Parmaggiana
1h 10 min
Kartoffelblumen
1h 30min
Focacce mit Oliven
2h
Spinat-Empanada
1h
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10 min
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2u. 50min
Paprika-Oliven-Tortilla
1h 20 min
Gnocchi di patate
1h 30min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1h 25 min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 40 min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min