Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 200 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 100 g Mascarpone
- 150 g Crème fraîche
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Salz
- 2 EL natives Olivenöl
- 2 Bund Rucola, zerpflückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3283 kJ / 784 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 20 Min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 25 min
Zucchinipiccata
35min
Scones mit Camembert und Trauben
40min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2u. 30min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h