Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Gelatineblätter
- 2 Eier, hart gekocht, geschält und halbiert
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Sauerrahm
- 10 g Tomatenmark
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (ca. 150 g), abgetropft
- 1 EL Worcestershire-Sauce
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Milch
- Friseesalat, zum Anrichten
- Garnelen, geschält, gegart, abgetropft, zum Anrichten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 980 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Forellenmousse
5min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Paprika Tricolore im Glas
1 godz. 10 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 godz. 10 min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Vitello Tonnato
48 Std.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Forellencreme
15 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Forellencremesuppe
40min