Thunfischpâté

Thunfischpâté

4.5 19 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 20min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Gelatineblätter
    5
  • Eier hart gekocht, geschält und halbiert
    2
  • Crème fraîche
    150 g
  • Sauerrahm
    200 g
  • Tomatenmark
    10 g
  • Thunfisch, in Lake (ca. 150 g), abgetropft
    1 Dose
  • Worcestershire-Sauce
    1 EL
  • Senf
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Garnieren
    2 Prisen
  • Milch
    20 g
  • Friseesalat zum Anrichten
  • Garnelen, geschält, gegart abgetropft, zum Anrichten

Voeding per 1 Portion

Calorieën 234 kcal / 980 kJ
Eiwitten 14 g
Vetten 17 g
Koolhydraten 5 g
Vezels 0.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...