Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut
of 500 g Lachsforellenfilets, ohne Haut - 1 Bio-Orange
- 1 Apfel (ca. 150-180 g)
- 3 - 4 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 1 Schalotte (ca. 20-30 g), halbiert
- ¾ TL Salz
- ½ TL gemahlener weißer Pfeffer
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 Std. 50 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50 min
Lachs-Tatar
5min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50 min