Gefüllte Calamari vom Grill

Gefüllte Calamari vom Grill

4.1 33 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 50min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Bio-Zitronen
    2
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Knoblauchzehen halbiert
    6
  • Olivenöl
    50 g
  • Rohschinken (z. B. Prosciutto), in dünnen Scheiben
    120 g
  • Pecorino in Stücken
    100 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Erdäpfel, mehlig in Stücken
    150 g
  • Tintenfische, ganz, mittelgroß (ca. 10-12 Stück), ausgenommen mit Kopf
    1000 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    3 - 4 Prisen

Voeding per 1 Portion

Calorieën 318 kcal / 1333 kJ
Eiwitten 37 g
Vetten 14 g
Koolhydraten 10 g
Vezels 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...