Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 6 Knoblauchzehen, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 120 g Rohschinken (z. B. Prosciutto), in dünnen Scheiben
- 100 g Pecorino, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 1000 g Tintenfische, ganz, mittelgroß (ca. 10-12 Stück), ausgenommen mit Kopf
- ¼ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1333 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Schwarze Linguine
45 Min
Scharfe Garnelensuppe
35 Min
Penne mit Muscheln
1h 5min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 Min
Fischsuppe
1h 40min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 Min
Seafood-Eintopf
50 Min