Schopfbratenkoteletts mit Knoblauch-Tomaten-Butter

Schopfbratenkoteletts mit Knoblauch-Tomaten-Butter

4.7 68 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
8 Portionen

Ingrediënten

  • Knoblauchzehen halbiert
    4
  • Butter in Stücken
    200 g
  • Tomatenmark
    40 g
  • getrocknete Tomaten, ohne Öl konserviert
    40 g
  • Honig
    15 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¾ TL
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • frische Dille Spitzen abgezupft
    1 TL
  • Majoran, getrocknet
    1 ½ TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
    1 TL
  • Schweinekoteletts vom Schopfbraten (je min. 3 cm dick)
    8

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 45 g
Calorieën 2383 kJ / 570 kcal
Vetten 42 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...