Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 200 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenmark
- 40 g getrocknete Tomaten, ohne Öl konserviert
- 15 g Honig
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 TL frische Dille, Spitzen abgezupft
- 1 ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 8 Schweinekoteletts, vom Schopfbraten (je min. 3 cm dick)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2383 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Französische Zwiebelsuppe
5h 30min
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45 min
Gefülltes Hähnchen mit glasierten Kartoffeln
1 godz. 30 min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Steaks mit Würzbutter, Erdäpfelrösti und Zwiebeln
1 godz. 30 min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40 min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2h
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3h
Backfisch
40 min
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
Marinade für Spare Ribs
10min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h