Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Öl (z. B. Sonnenblumenöl)
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 TL Kapern, eingelegt, abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Ei (siehe Tipp)
- 5 g Zitronensaft
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- 1 Prise Paprika de la Vera
- ½ TL Tabasco (optional)
- 2 hart gekochte Eier, geviertelt
- 1 TL Sahne-Meerrettich
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1651 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schinkenrollen mit französischem Salat
1u. 40min
Kapern-Ei-Aufstrich
30 Min
Wacholderbutter
5min
BBQ-Sauce
25min
Portwein-Zwiebel-Relish
50 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1u.
Orangen-Senf-Sauce
5min
Sommer-Cocktailsauce
20min
Rote Grillsauce für Fleisch und Geflügel
10min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3u.
Sauce Tatare
15min