Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Dörrobst, gemischt, (Marillen, Zwetschken, Äpfel, Kirschen)
- 300 g Portwein, weiß oder Gewürztraminer
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 - 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Bio-Orange, mit Schale, entkernt, in Stücken
- 200 - 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 50 g Honig
- 25 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Ente (à ca. 1,8-2 kg), bratfertig
- 300 g Wasser
- ¼ TL Lebkuchengewürz
- 200 g Couscous
-
60
g Mandelstifte
of 60 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 7005 kJ / 1671 kcal
- Eiwitten
- 82 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 94 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 Std. 10 Min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2 Std. 50 Min
Coq au vin
3h
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 godz. 45 min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 Std. 10 Min
Eier in Dijonnaise
35min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 godz.
Karpfengulasch
55 min
Gans mit Maroni-Apfel-Fülle und Gemüse
5h