Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Dörrobst, gemischt, (Marillen, Zwetschken, Äpfel, Kirschen)
- 300 g Portwein, weiß oder Gewürztraminer
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 - 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Bio-Orange, mit Schale, entkernt, in Stücken
- 200 - 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 50 g Honig
- 25 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Ente (à ca. 1,8-2 kg), bratfertig
- 300 g Wasser
- ¼ TL Lebkuchengewürz
- 200 g Couscous
-
60
g Mandelstifte
of 60 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 7005 kJ / 1671 kcal
- Eiwitten
- 82 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 94 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1 godz.
Boef Stroganoff
50 min
Coq au vin
3óra
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 godz.
Kaninchen in Tomatensauce
50 min
Gans mit Maroni-Apfel-Fülle und Gemüse
5óra
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4h 30min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 Min
Piri-Piri-Hähnchen mit eingelegten Curry-Bohnen
3óra