Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Dörrobst, gemischt, (Marillen, Zwetschken, Äpfel, Kirschen)
- 300 g Portwein, weiß oder Gewürztraminer
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 - 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Bio-Orange, mit Schale, entkernt, in Stücken
- 200 - 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 50 g Honig
- 25 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Ente (à ca. 1,8-2 kg), bratfertig
- 300 g Wasser
- ¼ TL Lebkuchengewürz
- 200 g Couscous
-
60
g Mandelstifte
of 60 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 7005 kJ / 1671 kcal
- Eiwitten
- 82 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 94 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schöpsernes
1 Std.
Coq au vin
3h
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Steirisches Krenfleisch
2h 45 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Schweinslungenbraten koreanischer Art mit lauwarmen Reissalat
1h 10min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Gans mit Maroni-Apfel-Fülle und Gemüse
5 Std.
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1h 40min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Semmelfülle
1h 10min