Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Olivenöl
- 150 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken
- 25 g Wasser
- 1 Zitrone
- 120 g Milch
- 6 Knoblauchzehen, halbiert (ca. 15 g)
- 1 - 1 ½ TL Rauchsalz, nach Geschmack
- 1 TL Dijonsenf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 939 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kandierte Orangenschalen in Schokolade
26 godz.
Aioli (ohne Ei)
10 Min
Kernölmayonnaise
10 Min
Knoblauchknochen
1 Std.
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Altbayerischer Leberkäse
25hod. 5min
Amerikanisches Blue Cheese Dressing
5 Min
Oster Küken - gefüllte Eier
1 Std.
Eier in Dijonnaise
35 Min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2 Std. 15 Min
Sauce Tatare
15 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.