Compatibele versies
Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Zucker
- 4 Eidotter
- 150 g Gorgonzola, dolce, in Stücken
- 420 g Milch, 3,6% Fett
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (mit hartem Fruchtfleisch, z. B. Corella, Williams), entkernt, in Stücken (3,5 cm)
- 20 - 30 g Weinbrand
- 2 - 3 Prisen Kardamom, gemahlen
- 2 - 3 Prisen Piment, gemahlen (optioneel)
- Walnüsse, halbiert, geröstet, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 384 mg
Alternatieve recepten
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Italienische Tomatensauce
2h 5min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Steirisches Krenfleisch
2 godz. 45 min
Talggenlaibchen mit Knoblauchmayonnaise
35 min
Rote-Rüben-Relish
1h 15min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Käferbohnenmousse mit Kernöl
10min
Schokogugels mit Schlagobers
1h
Waldviertler Knödel
1h
Apfelkren
40min