Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 350 g gemischte frische Schwammerl (siehe Tipp)
- 9 - 12 frische Salbeiblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 - 2 TL Knoblauch, granuliert
- 1 EL Senfkörner, gelb
- 1 TL Kubebenpfeffer, ganz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Salz, unjodiert
- 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 100 - 150 g natives Olivenöl extra
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 4678 kJ / 1115 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 103 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Zwiebelrelish
1u.
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3h 30min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Cumberland-Senf-Sauce
1u. 15min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 Min
Bärlauchpesto
20min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Liptauer
15min
Schnittlauchsauce
10min
Sauce Tatare
15min