![Marinierte Schwammerl in Öl Marinierte Schwammerl in Öl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EF8D3990-D03F-4C4C-9EDF-43E067538484/Derivates/cae4b53f-e471-4321-bf38-9e1c5807aed5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 350 g gemischte frische Schwammerl (siehe Tipp)
- 9 - 12 frische Salbeiblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 - 2 TL Knoblauch, granuliert
- 1 EL Senfkörner, gelb
- 1 TL Kubebenpfeffer, ganz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 EL Salz, unjodiert
- 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 100 - 150 g natives Olivenöl extra
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 4678 kJ / 1115 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 103 g
- Vezels
- 11 g
Alternatieve recepten
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Cumberland-Senf-Sauce
1 godz. 15 min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Preiselbeerkompott
1 Std. 25 Min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 Std.
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40 min
Eierlikör mit Safran
2h 25 min
Sauerkraut, wild fermentiert
336 Std. 45 Min
Liptauer
15min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1 Std.