Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Senfkörner, gelb
- 950 g rote Ribiseln, abgerebelt
- 120 g Schalotten, halbiert
- 50 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 20 g Sonnenblumenöl
- 2 Bio-Orangen
- 1 - 2 Bio-Zitronen
- 150 g Portwein, rot
- ¼ - ½ TL Cayennepfeffer
- 350 g Zucker
- 1 TL Salz, unjodiert
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1748 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eierlikör mit Safran
2 godz. 25 min
Blunzenpackerl
50 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Melanzani-Rotwein-Relish
1 godz. 30 min
Marinierte Schwammerl in Öl
48 godz. 30 min
Smoky Aioli
15 min
Rote-Rüben-Senf
50 Min
Steirische Fischsulz
7 godz.
Pfirsich-Curry-Chutney
1 godz.
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min