Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gorgonzolamousse
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 20 g Wermut
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Chilipulver, nach Geschmack
- 150 g Gorgonzola, dolce (weich), in Stücken
- 180 g Magertopfen
Balsamicozwetschken
- 50 g Dörrzwetschken, entkernt, halbiert
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 300 g Zwetschken, entsteint, halbiert und 3 für die Dekoration
- 30 g Crema di Balsamico
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- 6 Walnusshälften zur Dekoration
- 3 - 4 Zweige frischer Oregano, Blättchen abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbiskernparfait
5u. 45min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Paprika Tricolore im Glas
1 Std. 10 Min
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
2h 35 min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20 min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5h 50min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 Min
Aromatische Kressesuppe
30 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min