Traunseer Räucherfischmus

Traunseer Räucherfischmus

4.9 23 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Gelatineblätter
    4
  • Schlagobers
    200 g
  • Wermut (z. B. Noilly Prat)
    40 g
  • Forellenfilet, geräuchert
    250 g
    250 g Saiblingsfilets, geräuchert, oder Reinankenfilets, geräuchert, entgrätet
  • Fischfond
    200 g
  • Kren, frisch gerissen (optioneel)
    1 - 2 TL
  • Salz etwas mehr zum Abschmecken
    ¼ TL
  • Pfeffer, gemahlen etwas mehr zum Abschmecken
    ¼ TL
  • Sauerrahm
    50 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 157 kcal / 656 kJ
Eiwitten 10 g
Vetten 12 g
Koolhydraten 2 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...