![Pfirsich-Curry-Chutney Pfirsich-Curry-Chutney](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6B0F29FF-9F53-46F4-9D6B-965AB943FC89/Derivates/717246a3-e167-43ac-bca7-1bac49e10f85.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2-3 mm)
- 20 g Olivenöl
- 4 frische Pfirsiche (à ca. 150-175 g), im Ganzen
- 110 g Gelierzucker 3:1
- 10 g Rosinen
- 30 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 1 EL Senfkörner, gelb
- ½ TL Salz, unjodiert
- 1 TL Currypulver, mild
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 865 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauchpesto
20min
Bellinimark
1u. 45min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Feigensenf
55 Min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 мин.
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Rote-Rüben-Senf
50 мин.
Traubengelee
1h
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 Min
Kirschenchutney
1ч. 5 мин.
Orangenmarmelade "Die Englische"
1u. 10min