Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g Rohrohrzucker
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Sherry
- 1000 g frische Feigen
-
500
g frische Zwetschken
of 500 g frische Pflaumen - 40 - 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 1115 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Traubengelee
1 godz.
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 godz. 10 min
Omas Apfelkompott
20 min
Feigensenf
55min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1 godz.
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3 Std.
Quittenmus
1h 45min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 godz.
Omas Apfelkompott mit Honig
20 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1 godz.