![Ingwersalzpaste Ingwersalzpaste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FDC760DE-0F39-4636-BADA-89CB099840EE/Derivates/0c28feff-5170-4fe7-a0a5-6614df3540f6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g frische Ingwerwurzel, geschält, in Scheiben (5-7 mm, siehe Tipp)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 35 g Salz, unjodiert
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 193 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Marillen-Curd
35min
Orangenpaste
30min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Knoblauchgrundstock
1 Std.
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Fruchtiger Pfirsichessig
1 Std.
Zitronensalzpaste
10min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 Std.
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Zitronensalzpaste
10min