Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Hokkaidokürbisfleisch, geschält, in Stücken
- 250 g Zwiebeln, in Stücken
- 25 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 15 g Knoblauchzehen
- 200 g Cocktailparadeiser
- 200 g Süßkartoffeln, geschält, in Stücken
- 150 g getrocknete Marillen, entsteint
- 50 g Tomatenmark
- 1 ½ EL Currypulver
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 ½ TL Salz, unjodiert
- 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 50 g Apfelsaft
- 800 g Wasser
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 547 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Kernölmayonnaise
10min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Süßer Marillensenf
55 min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Tomaten-Ketchup
40min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Pusztasalat
1h
Feigensenf
55 min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Zitronensalzpaste
10min
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45 min
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 min