Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vollkorn-Osterbrot
- 1 Bund Dill, frisch, (ca. 20 g), nur Blätter
- 100 g rote Zwiebel, halbiert, plus extra zum Garnieren (in Ringe geschnitten)
- 300 g Milch
- 10 g Honig
- 20 g frische Germ, zerbröselt
- 560 g Weizen-Vollkornmehl
- 1 Ei (Größe M)
- 50 g Butter, in Stücken
- 2 TL Salz
Eier
- 4 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- 1 Eidotter, verquirlt, zum Bestreichen
- 100 g gemischter Blattsalat, gemischt
- 150 g Forellenfilet, geräuchert
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 444 kJ / 106 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 121 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1h 30min
Marinierte Forellen mit Cherrytomaten und Karottenreis
1h
Gemüsetatar rot-grün
15min
Fruchtecken
1h 20min
Pizza mit Gorgonzola, Speck, Birnen, Honig und Walnüssen
3 Std. 35 Min
Frühlingskräuterkranz
3 Std. 30 Min
Heidelbeerschnecken
2 Std. 30 Min
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
2 Std. 30 Min
Pizza Prosciutto
35 Min
Käsestangerl
35 Min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10min
Vollwert-Baguettes
50min