Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
Teig
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch, Blättchen abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten
- 130 g Wasser
- 100 g Milch
- 1 TL Zucker
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 500 g Weizenmehl
- 40 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Eier
- 6 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- 1 EL Olivenöl, zum Einfetten
- 2 EL Semmelbrösel, zum Bestreuen
- 50 g rotes Pesto
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 235 mg
Alternatieve recepten
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Sommergalette
1 Std. 25 Min
Würzige Käse-Cracker (glutenfrei)
50min
Frühlingskräuterkranz
3h 30min
Indisches Gemüsecurry
50min
Gotl-Zopf
2 godz. 15 min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Schoko-Kuchen im Rexglas (glutenfrei)
1 Std. 10 Min
Wurzelschmarrn aus dem Ofen mit Sauerrahmdip
50min
Waldviertler Mohnzelten
1h 30min