Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 Safranfäden
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 500 - 600 g Birnen, geschält, entkernt, in Stücken (2 cm)
- 10 - 20 g Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- ½ TL Lebkuchengewürz
-
50 - 60
g Mandelmus
of 40 g Butter, in Stücken - 2 Eier
- 2 EL Haselnüsse
- 2 EL Walnusshälften
- 1 TL Butter
- 1 TL Honig
-
40
g Schokoladenraspel
of ½ TL Kakaopulver
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 76 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50min
Vegane Bananen Curry Suppe
30min
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1h 20min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Safran-Kardamom-Mandel-Energiebooster
6 godz. 15 min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50min
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30min
Maroni Mousse au chocolat
15min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1h