Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Butter, in Stücken
- 500 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 500 g Wasser
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt
- 200 g Mini-Mozzarella
- 10 g Basilikumblätter, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 667 mg
Alternatieve recepten
Sellerie mit Brot-Crumble
50min
Risotto (XXL)
40 min
Beerenshake
20 min
Pan Bolo Brotpudding
1 Std. 25 Min
Menü: Couscous mit Marillen, Haselnüssen, Feta und Gemüse und Stracciatella-Creme
1 godz. 15 min
Tomaten-Nudel-Suppe (XXL)
35min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Basen-Müsli
10 min
Erdäpfelgratin
1 godz. 15 min
Maronicremesuppe (vegan)
45 min
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1 Std. 30 Min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30min