Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Zitronenschalenzesten
- 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Kapern, eingelegt
- 180 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- 500 g heurige Erdäpfel, kleine im Ganzen oder halbiert
- 4 Maiskolben, in Stücken (4-5 cm)
- 1 TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1 Std.
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45 Min
Menü: Faschierte-Bällchen mit Rahmsauce und Erdäpfel-Kürbisgratin; Zwetschkenkuchen
1h 20min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 Min
Apfel-Zwiebel-Tee
15 Min
Dampfgegarte Erbsen und Mais
15 Min
Granatapfel-Spritz
10 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Maiskolben mit Schnittlauch-Zitronenbutter
30 Min
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 Min