Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Zitronenschalenzesten
- 2 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Kapern, eingelegt
- 180 g Butter, weich, in Stücken
- ¾ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- 500 g heurige Erdäpfel, kleine im Ganzen oder halbiert
- 4 Maiskolben, in Stücken (4-5 cm)
- 1 TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Schnelle Minestrone
20 Min
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Eierspeis to go
30 Min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40 Min
Salat Nicoise
40 Min
Erdäpfelsalat
1 Std.
Wassermelonen-Limonade
10 Min
Frittierte Hühnernuggets
30 Min
Superschnelle Pizza Margherita
45 Min