Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 200 g Karottensaft
- 90 g Ajvar
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 125 g Risottoreis Arborio
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ¼ TL Cayennepfeffer, gemahlen
-
½ - 1
TL Salz
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 20 g Butter, in Stücken
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 - 4 Oliven, schwarz, entkernt
-
1
Essiggurkerl
of 1 Minigurke -
10
Oliven, schwarz, entkernt
of 10 Würfel Feta (ca. 1 x 1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 535 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 3 g
Alternatieve recepten
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Sous-vide Erdbeeren mit weißem Schokomousse
1 Std. 30 Min
Pan Bolo Brotpudding
1 Std. 25 Min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50min
Geister-Pizza
1 godz. 45 min
Lasagne
1 godz. 45 min
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 min
Eiskaffee gerührt
40 min
Baby-Cake pops
3 Std. 30 Min
Zuckerreinkerl
2h 50min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2 Std.
Salzburger Nockerl
30min