Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g trockene Semmeln, in Stücken
- 15 g Basilikum, frisch, Blättchen abgezupft
- 100 g Emmentaler Käse, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
-
400
g Milch
of 400 g Sojadrink - 60 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 2 Eier
- Öl zum Ausbacken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 249 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Wraps
1h 15min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Blumenkohl-Käse-Patties
30min
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1h 45min
Sterzwurst (Polentarolle)
8 godz. 45 min
Erdäpfelwedges mit Salsa "de luxe"
40min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2h 15 min.
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3 Std.
Gemüsestrudel mit Knoblauchsauce
50min
Kartoffel-Käse-Roulade mit RUPP Feinster Streich Emmentaler
6 Std.
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45min
Pizzasonne
1h 55 min