Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Rapsöl
- 500 g Blattspinat, TK, angetaut (siehe Tipp)
- 750 g Erdäpfel, festkochend, am Vortag gekocht, geschält, in mundgerechten Stücken
- 50 g Frischkäse (Doppelrahm-Fettstufe)
- 150 g Feta, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
-
Rapsöl zum Einfetten
of Kokosöl - 2 Packungen Blätterteig
- 1 Ei (Größe M), verquirlt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3297 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 34 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1725 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menü: Rohkostsalat, Gefüllte Zucchini mit Couscous; Crema Catalana
1u. 30min
Walnuss-Sauerkraut-Brownie
1u.
Halloween "Wurstfinger"
1u.
Sandwich-Eis
6h 30 min
Gefüllter Pizzabällchen-Käsekranz
2 Std. 30 Min
Kartoffel-Käse-Roulade mit RUPP Feinster Streich Emmentaler
6h
Pizzablume
2u.
Gemüse-Rosen-Tarte
1u. 40min
Zwiebel-Käse-Tarte
1 Std. 10 Min
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40min
Käsestangerl
35min
Kürbis-Lasagne
1u. 45min