![Empanadas mit Thunfisch Empanadas mit Thunfisch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBA03E18-58D0-44B6-BF22-E7C38F030A95/Derivates/A33796F7-CF75-446E-9AC4-ACDA7E97F10C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Empanada Teig
- 130 g Wasser
- 25 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- 60 g Weißwein
- 450 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
- 60 g Schweineschmalz
Thunfisch Füllung
- 3 hartgekochte Eier, geschält
- 50 g Olivenöl (oder Öl vom Thunfisch)
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 180 g rote Paprika, in Stücken
- 120 g grüne Paprika, in Stücken
- 250 g passierte Tomaten
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- ¾ TL Salz
- 1 Prise Cayennepfeffer
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 300 g Thunfisch in Öl, in der Dose, gut abgetropft
- 1 Ei, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 697 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55min
Cheese Shortbreads
1h 15min
Fatayer mit Käse Minze
1 godz. 5 min
Mediterrane Profiteroles
1h 25 min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5h 50 min
Eierschwammerl-Empanadas
1 Std. 45 Min
Huhn Tinga
40min
Käsestangerl
35min
Pizzasonne
1 godz. 55 min
Burritos mit Huhn San Fernando
45min