Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 325 g Wasser, kalt
- 500 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 5 g frische Germ
- 10 g Salz
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- Rapsöl zum Einfetten
- 250 g Ricotta
- 250 g Mozzarella, in Scheiben
- 50 g Parmesan, geraspelt
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben (optioneel)
- 40 g Pinienkerne
- 150 g Feta, in Würfeln
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 4 EL Olivenöl zum Beträufeln
- 200 g Schinken, in Scheiben
- 1 - 2 EL Rosmarin, frisch, Nadeln fein gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2286 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1366 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelkuchen mit Weinteig
1u. 15min
Pizzablume
2u.
Brötchensonne
2u.
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14h
Buchteln mit Powidl
2h 20 min
Funkaküachle
1h 40 min
Käse-Omelette mit Spinat
30min
Pizza Prosciutto
35min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1u.
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50min
Vollwert-Baguettes
50min