Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 325 g Wasser, kalt
- 500 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 5 g frische Germ
- 10 g Salz
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- Rapsöl zum Einfetten
- 250 g Ricotta
- 250 g Mozzarella, in Scheiben
- 50 g Parmesan, geraspelt
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
- 40 g Pinienkerne
- 150 g Feta, in Würfeln
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 4 EL Olivenöl zum Beträufeln
- 200 g Schinken, in Scheiben
- 1 - 2 EL Rosmarin, frisch, Nadeln fein gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2286 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1366 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfelfleck mit Streusel
1h 40min
Apfelkuchen mit Weinteig
1h 15min
Pizza mit Fleischbällchen, scharfer roter Sauce, Scamorza und Paprika
3h 30 min
Mohnblume
2hod. 20min
Buchteln mit Powidl
2hod. 20min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14h
Pizzablume
2hod.
Batzerlgugelhupf
2hod. 50min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40 Min
Erdäpfelwedges mit Salsa "de luxe"
40 Min
Brötchensonne
2hod.
Pizza Prosciutto
35 min