Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 250 g Wasser
- 10 g Honig
- 20 g frische Germ
- 420 g Pizzamehl Type 00 (siehe Tipp)
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- Olivenöl, zum Einfetten
Füllung und Fertigstellung
- 350 g braune Champignons, geputzt
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 EL Olivenöl
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
-
Kokosöl, zum Einfetten
of Rapsöl, zum Einfetten - 1 Kugel Mozzarella, frisch, zerpflückt
-
130
g Rohwurst, z. B. Salsiccia (siehe Variation)
of 130 g Salami (siehe Variation) - 100 g Tomatensauce
- Pizzamehl Type 00, zum Bemehlen
- 1 TL Trüffelöl (siehe Variation) (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 768 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 Std. 30 Min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 Std. 45 Min
Pizzasonne
1h 55min
Pizzaschnecken
1 Std. 30 Min
Fastenbeugerl
1 Std. 30 Min
Gefüllter Pizzabällchen-Käsekranz
2 godz. 30 min
Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)
21sa 20 dk
Käsestangerl
35 Min
Partysonne mit Spinat und Feta
1 Std. 30 Min
Brötchensonne
2h
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Pizza Prosciutto
35 Min