Compatibele versies
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Karotten, geputzt, in Stücken
- 10 g Butter
- 70 g Wasser
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 100 g Vogerlsalat
- 2 Marillen, getrocknet, entsteint
- 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- 80 g Joghurt (1% Fett)
- 1 EL Honig
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Kardamom, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 674 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30min
Wintersalat
55min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Fastensuppe
45min
Thunfisch-Avocado Salat mit fermentierten Zwiebeln (mit Gemüsestyler)
72h 30min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30min
Italienische Frittata
35min
Blattsalat mit grünem Dressing und Walnüssen
10min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25min