Apparaten en accessoires
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
12 Scheiben
Ingrediënten
-
Wasser600 g
-
Erdäpfel geschält, in Stücken (3 cm)200 g
-
Milch150 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst10 g
-
Wasser300 g
-
frische Germ30 g
-
Zucker1 TL
-
Olivenöl etwas mehr zum Einfetten20 g
-
glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.450 g
-
Tapiokastärke50 g
-
Quinoamehl (siehe Tipp)25 g
-
Salz1 TL
-
Sesamsamen, schwarz (optioneel)1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Natrium
415 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
861 kJ /
206 kcal
Vetten
2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfrei
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Kleine Tassen-Lebkuchenhäuschen
5u. 30min
Brioche (glutenfrei)
2u. 50min
Dattel-Hafer-Drink
20min
Palatschinken aus Haferflocken (glutenfrei)
45min
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3u. 40min
Kichererbsen-Cracker (glutenfrei, vegan)
30min
Fruchtpudding (aus Resten)
25min
Schokoladen-Keks-Kuchen (glutenfrei)
50min
Gemüseaufstrich
1u.
Toastbrot (glutenfrei)
14u.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5u. 20min
Hausbrot (glutenfrei)
3u.