Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Walnüsse, halbiert
- 40 g Haselnüsse, ganz
- 30 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 10 g Butter
-
150
g Marillen, frisch, in Scheiben geschnitten (1 cm)
of 50 g getrocknete Marillen, entsteint, gewürfelt (0,5 cm) - 1 Knoblauchzehe
- 60 g Zwiebeln
- 15 g Olivenöl
- 80 g Speckwürfel
- 400 g Fisolen, frisch, geputzt und halbiert
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL gemischte Kräuter, frisch z.B. Petersilie, Thymian
- 2 - 3 Prisen Salz
- 40 g Parmesan, gehobelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2247 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 495 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40 min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30 min
Walnuss-Sauerkraut-Brownie
1h
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30 min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1h
Menü: Gemüsesuppe; Schnelle Marillenknödel
1h
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50 min
Feta-Melanzani-Aufstrich
30 min
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50 min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1h 10 min
Gegrillte Burger mit Erdäpfel und Knoblauchmayonnaise
1 Std. 40 Min