Feta-Melanzani-Aufstrich
TM6

Feta-Melanzani-Aufstrich

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g Pinienkerne
  • 20 g Olivenöl
  • 200 g Melanzani, in Stücken (3 cm x 2 cm)
  • 2 Knoblauchzehen, geschält und angedrückt (optioneel)
  • 100 g rote Paprika, eingelegt, in Stücken
  • 150 g Feta, in Stücken
  • 50 g griechischer Joghurt (10% Fett)
  • ¼ TL Salz
  • ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
958 kJ / 229 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
9 g
Vetten
18 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
1.8 g
Natrium
813 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten