Feta-Melanzani-Aufstrich

Feta-Melanzani-Aufstrich

3.7 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Pinienkerne
    30 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Melanzani in Stücken (3 cm x 2 cm)
    200 g
  • Knoblauchzehen (optioneel) geschält und angedrückt
    2
  • rote Paprika, eingelegt in Stücken
    100 g
  • Feta in Stücken
    150 g
  • griechischer Joghurt (10% Fett)
    50 g
  • Salz
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 813 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 958 kJ / 229 kcal
Vetten 18 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...