Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Melanzani, in Scheiben (1 cm)
- 20 g natives Olivenöl extra, etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Wasser
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Basilikumblätter, frisch
- 250 g Tomatensauce
- 1 EL Tomatenmark
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 Prisen Salz
- 40 g Mozzarella, in Würfeln (ca. 2 cm)
- Voeding
- per 2 Portionen
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 982 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Käse-Omelette mit Spinat
30 min
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1h 20 min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8 godz. 45 min
Pilzragout mit Fisolen
1h
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1h
Knusprige Melanzani auf Creme-Kohlrabi
1h
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35min
Lasagne
1 godz. 45 min
Sauerkrautstrudel
1h 40 min
Gemüsereis
40 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h