Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Melanzani, in Scheiben (1 cm)
- 20 g natives Olivenöl extra, etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Wasser
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Basilikumblätter, frisch
- 250 g Tomatensauce
- 1 EL Tomatenmark
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 Prisen Salz
- 40 g Mozzarella, in Würfeln (ca. 2 cm)
- Voeding
- per 2 Portionen
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 12.2 g
- Natrium
- 982 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40 Min
Käse-Omelette mit Spinat
30min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1sa 10 dk
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45 Min
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40 Min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h
Pilzragout mit Fisolen
1h
Erdäpfelsalat
1h
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20min