Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Hartkäse (z. B. Bergkäse), in Stücken
- 250 g frischer Mangold, in Streifen
- 150 g Milch
- 2 Eier (Größe M)
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 ¾ TL Salz
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 200 g Weizenmehl, griffig
- 100 g Dinkelmehl, glatt
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 30 g Olivenöl
- 10 g Balsamico
- 10 g Honig
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Dekorieren
- 400 g Cocktailparadeiser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2004 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1h
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1 godz. 45 min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1h 30min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1h
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Rotkrautstrudel
1h 10min