Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern

Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern

4.5 65 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Hartkäse (z. B. Bergkäse), in Stücken
    50 g
  • frischer Mangold in Streifen
    250 g
  • Milch
    150 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Muskat, gemahlen
    2 Prisen
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Knoblauchzehe halbiert
    1
  • Weizenmehl, griffig
    200 g
  • Dinkelmehl, glatt
    100 g
  • Weinstein-Backpulver
    1 TL
  • Olivenöl
    30 g
  • Balsamico
    10 g
  • Honig
    10 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Dekorieren
    ¼ TL
  • Cocktailparadeiser
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 19 g
Calorieën 2004 kJ / 478 kcal
Vetten 17 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 62 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...