Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Hokkaidokürbis, in Stücken (siehe Tipp)
- 20 g Butter
- 100 g Milch
- 150 g Buchweizen-Mehl
- 120 g Kartoffelstärke
- 1 - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 3 ½ TL Salz
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Olivenöl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1780 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2100 mg
Alternatieve recepten
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20min
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1h 20min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1 godz. 30 min
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 Min
Sommergalette
1 Std. 25 Min
Maronipressknödel
1 Std. 50 Min
Erdäpfelpüree-Laibchen
55min
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Maronicremesuppe (vegan)
45 min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5min