Kürbisnocken (glutenfrei)

Kürbisnocken (glutenfrei)

3.3 64 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Hokkaidokürbis in Stücken (siehe Tipp)
    450 g
  • Butter
    20 g
  • Milch
    100 g
  • Buchweizen-Mehl
    150 g
  • Kartoffelstärke
    120 g
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    1 - 2 TL
  • Salz
    3 ½ TL
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    1 TL
  • Eier (Größe M)
    2
  • Olivenöl
    1 - 2 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 2100 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 1780 kJ / 425 kcal
Vetten 14 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...