Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Mohn
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
-
1 - 2
Kardamomkapseln, Samen ausgelöst
of ¼ TL Kardamom, gemahlen - 35 - 40 g Zucker
- 80 g Polenta, fein
- 1 TL Vanillezucker
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 100 g Milch
- 15 g Speisestärke
- 250 g Topfen
- 500 - 600 g Äpfel, entkernt, geschält
- 100 g Wasser
- 2 EL Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 249 mg
Alternatieve recepten
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 godz. 20 min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Nussige Bröselnudeln mit Apfelmus
35min
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1 godz. 20 min
Maronipressknödel
1 Std. 50 Min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50 Min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25 phút
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1h 25 phút