Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)

Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)

3.8 87 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Mohn
    60 g
  • Zimt, gemahlen
    1 Msp.
  • Kardamomkapseln Samen ausgelöst
    1 - 2
    ¼ TL Kardamom, gemahlen
  • Zucker
    35 - 40 g
  • Polenta, fein
    80 g
  • Vanillezucker
    1 TL
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    2 TL
  • Milch
    100 g
  • Speisestärke
    15 g
  • Topfen
    250 g
  • Äpfel entkernt, geschält
    500 - 600 g
  • Wasser
    100 g
  • Butter
    2 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 249 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1702 kJ / 407 kcal
Vetten 16 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 56 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...