Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bio-Zitrone, 2 Streifen der Schale hauchdünn abgeschält, Saft gepresst
- 100 g Pecorino, in Stücken
- 300 g körniger Frischkäse (Cottage cheese)
- 250 g Ricotta
- 2 Eier (Größe M)
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- 2 TL scharfer Senf
- 500 g Wasser
- 450 - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 - 450 g Karfiol, in Scheiben (1 cm)
-
Rapsöl zum Einfetten
of Kokosöl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1085 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremige Schinkennudeln überbacken
1j
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1j 30 menit
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50 menit
Kürbisgulasch
45 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 menit
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Kürbisnocken (glutenfrei)
50 menit
Braten aus Erdäpfelpüree und Faschiertem
1h 10 min
Fisolengulasch
1h 10 min
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35 Min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1j 30 menit
Waldviertler Knödel
1j