Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
TM5 TM6

Erdäpfel-Karfiol-Auflauf

3.1 (36 beoordelingen)

Ingrediënten

  • ½ Bio-Zitrone, 2 Streifen der Schale hauchdünn abgeschält, Saft gepresst
  • 100 g Pecorino, in Stücken
  • 300 g körniger Frischkäse (Cottage cheese)
  • 250 g Ricotta
  • 2 Eier (Größe M)
  • ½ TL Salz
  • 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
  • 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
  • 2 TL scharfer Senf
  • 500 g Wasser
  • 450 - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
  • 400 - 450 g Karfiol, in Scheiben (1 cm)
  • Rapsöl zum Einfetten
    of Kokosöl zum Einfetten

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1816 kJ / 434 kcal
Eiwitten
31 g
Koolhydraten
30 g
Vetten
21 g
Verzadigd vet
12 g
Vezels
5 g
Natrium
1085 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten