Compatibele versies
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Gruyère Käse, in Stücken
of 300 g Cheddar, in Stücken - 1000 g Wasser
- 1000 g Karfiolröschen
- 4 - 6 Eier
- 80 g Weizenmehl
- 80 g Butter, in Stücken
- 800 g Milch
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ - ¾ TL Muskat, gemahlen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2199 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1h
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2h 10min
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1 Std. 30 Min
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
30min
Wintergemüse-Gratin mit Kräuterkruste
1h
Lasagne
1 godz. 45 min
Menü: Tomatencremesuppe und Kohlrouladen mit Hirse und Champignonsauce
1 Std. 40 Min
Zucchinicremesuppe (XXL)
35min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
40 min
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55 min
Gelber Fisolensalat
40 min
Germknödel mit Vanillesauce
1 godz. 10 min