Compatibele versies
Brokkoli und Erdäpfel mit Gorgonzola-Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 500 g Erdäpfel, in Stücken (3-4 cm)
- 600 g Brokkoliröschen
- 460 g Milch
- 30 g Maisstärke
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Prise Muskat, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 903 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatencremesuppe (XXL)
40 Min
Kartoffel-Lauch-Suppe (XXL)
1h
Erdäpfel-Kürbis-Gratin
1h
Blüten-Küchlein
1 godz. 10 min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50 Min
Spaghetti Carbonara
25min
Lasagne
1h 45min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Gemüse-Kichererbsen-Eintopf (XXL)
50 Min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40 Min
Gemüsereis
40 Min