Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 60 g gemischte frische Kräuter, Blättchen abgezupft (z. B. Dille, Petersilie, Kresse, Zitronenmelisse, Basilikum, etc.)
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 35 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Sauerrahm
- ½ TL Salz
- 2 TL Estragonsenf
- 3 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 TL Öl (z. B. Leinöl)
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Staubzucker
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1055 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 703 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Semmelknödel
50 Min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Schnittlauchsauce
10min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 Min
Frittaten
30 Min
Budapester Wurstsalat
20 Min
Liptauer
15 min
Pizza Prosciutto
35 Min
Lauwarmer Krautsalat
10min
Eiaufstrich mit Topfen
10min