Apparaten en accessoires
Maroni Mousse au chocolat
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zartbitterschokolade (60 % Kakaoanteil) in Stücken100 g
-
Maroni, gegart, geschält200 g
-
Kakaopulver, ungesüßt2 TL
-
Lebkuchengewürz1 Msp.
-
Schlagobers kalt500 g
-
Preiselbeerkompott300 g
-
Minze, frisch zur Dekoration
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
35 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1910 kJ /
456 kcal
Vetten
36 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
22 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alles Maroni
13 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Birnencreme
25min
Reisfleisch One-Pot
45min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1u.
Kastanientarte
1u. 30min
Bratapfeltiramisu mit Manner Löffelbiskuit
2u. 20min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Maronicremesuppe (vegan)
45min
Weißes Topfen-Mousse
1u. 10min
Apfelkren
40min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min