
Apparaten en accessoires
Maroni Mousse au chocolat
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zartbitterschokolade (60 % Kakaoanteil) in Stücken100 g
-
Maroni, gegart, geschält200 g
-
Kakaopulver, ungesüßt2 TL
-
Lebkuchengewürz1 Msp.
-
Schlagobers kalt500 g
-
Preiselbeerkompott300 g
-
Minze, frisch zur Dekoration
Voeding per 1 Portion
Calorieën
456 kcal /
1910 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
36 g
Koolhydraten
34 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
22 g
Natrium
35 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Alles Maroni
13 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk