Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zartbitterschokolade (60 % Kakaoanteil), in Stücken
- 200 g Maroni, gegart, geschält
- 2 TL Kakaopulver, ungesüßt
- 1 Msp. Lebkuchengewürz
- 500 g Schlagobers, kalt
- 300 g Preiselbeerkompott
- Minze, frisch zur Dekoration
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1910 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 35 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geräucherter Forellenaufstrich
5min
Granatapfel-Mohn-Tiramisu
1h 10min
Blitz-Beeren-Crumble
45min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1h 10min
Kastanientarte
1h 30min
Omas Rahmkoch mit Maroni & Feigen
50min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1h
Vanillekipferl-Tiramisu im Glas
4ωρ.
Apfelpunsch-Sirup
45min
Buttermilch – Zitronenmousse auf beschwipstem Beerenspiegel
8h 45min
Birnencreme
25min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min