Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Weizenmehl, glatt
- 1 Prise Salz
- 100 g Butter, in Stücken
- 30 g Vanillezucker
- 3 Ei (Größe M)
- 500 g Maroni, gegart, geschält
- 20 - 30 g Rum
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 120 g Feinkristallzucker
- 400 - 500 g Sauerrahm
- 100 - 125 g Crème fraîche
- 10 - 20 g Mandelblättchen
- 2 EL Marmelade z.B. Preiselbeer, Marille oder Zwetschke
- Staubzucker, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1539 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 58 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
1h 20min
Pekannuss-Schoko-Brownies mit Manner Snack Minis
50min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45min
Maroni Mousse au chocolat
15 Min
Marillenkuchen
1h 30min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5 Std.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Schneller Maroni-Kuchen mit Nüssen & Schoko
1 Std.
Osternest aus Germteig
2 Std.